crazy-abs-abdomen-plat
TOTUL DESPRE FITNESS 28 aprilie 2020

Pentru majoritatea persoanelor care practica antrenamente de fitness regulate termenul de cardio are conotatii diferite. Fiind, in general, evitat de persoanele care vor sa isi construiasca o masa musculara impresionanta si cautat de persoanele care doresc sa slabeasca rapid, el este situat la extreme.

Insa trebuie sa cunoastem tipurile de cardio, modalitatile de practicare si necesitatea acestuia pentru a-l include in antrenamentul de fitness.

Ideile extreme nu sunt intotdeauna cele adevarate, astfel ca nu orice cardio te va ajuta sa scazi in greutate, cum nu orice cardio va fi inamicul cresterii tale in masa musculara.

Cardio imbraca mai multe tipuri de antrenament, astfel ca chiar daca alergi pe banda, mergi cu bicicleta sau executi exercitii cu greutati mari, toate pot contine o parte de cardio. In esenta cardio provine de la antrenarea sistemului cardio vascular, iar aceasta se poate produce in orice tip de antrenament de fitness, chiar daca el are ca finalitate sa slabesti sau sa cresti in masa musculara.

In prezent, antrenorul de fitness iti poate crea un antrenament de cardio care sa iti dezvolte armonios masa musculara si sa iti reduca stratul adipos in acelasi timp!

Trebuie doar sa iti creezi un program de fitness personalizat, care se adapteaza nevoilor si cerintelor tale. Doar asa pot fi introduse antrenamentele de cardio intr-un mod eficient. Atunci cand antrenorul de fitness iti creaza un program special conceput pentru tine, iti concepe practic programul de fitness din exercitii diverse, si utilizeaza antrenamentele de cardio intr-un mod cat mai eficace pentru tine. Este esential sa iti imbunatatesti activitatea cardiovasculara pentru ati creste performantele fizice, ati imbunatati sanatatea si a evalua in visul tau catre forma fizica visata.

Astfel, fie ca iti doresti sa slabesti cat mai rapid sau sa iti dezvolti masa musculara, antrenamentele de cardio sunt necesare a fi incluse in programul tau la sala de fitness.

Nu ezita sa apelezi la serviciile instructorului nostru de fitness, care poseda cunostintele necesare pentru ati crea si superviza programul de antrenament specific tie! Suntem diferiti si avem nevoi diferite, de aceea este nevoie sa beneficiem de atentia cuvenita si de programe de fitness individualizate. In acest mod nu vei ramane dezamagit, nu iti vei irosi timpul si bani in mod ineficient si vei avea rezultatele visate mai repede decat crezi.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.