Antonio Sebastian
Artist-Dj / Sunrise Company

Am apelat pentru prima data la un personal trainer in urma cu un an deoarece antrenamentele de fitness pe care eu le practicam nu ma ajutau sa slabesc si nici sa imi dezvolt masa musculara.Am inteles apoi ca am nevoie de un antrenament de fitness personalizat si de programe nutritionale create de un nutritionist special pentru mine.In prezent cu ajutorul lor am reusit sa slabesc si sa am un stil de viata sanatos.

George Bogdan
Jurist / Comercial Law Company

Pierderea in greutate a fost mereu o provocare pentru mine.In urma cu doar 6 luni am inceput un program de exercitii personalizat care include corectare posturala, antrenamente de tonifiere, exercitii de forta si cardio.Am reusit astfel sa-mi remodelez corpul si sa pierd in greutate cat aveam nevoie.Recomand alegerea unui plan de fitness personalizat si a unei diete echilibrate tuturor.

Cristian Emil
Influencer / Photography Artist

Lucrez intr-un domeniu unde se pune accentul pe infastiarea mea fizica.Pentru a raspunde cerintelor profesionale am urmat un antrenament personalizat pentru dezvoltarea masei musuculara si tonifierea acesteia realizat de catre un personal trainer alaturi de programele nutritionale online.Ma declar foarte multumit si recomand ficarei persoane care isi doreste sa schimbe stilul de viata.

Stefania Gabriela
Antreprenor / Beauty Clinic

Ca orice femeie pun accent pe aspectul meu fizic si imi doresc un plan personalizat pentru corpul meu.Am ramas surprinsa ca pot beneficia de acestea chiar si in cadrul unor antrenamente de grup la clasele de fitness.Datorita programului de fitness am reusit sa mi tonifiez musculatura dupa un program de slabire rapida prin antrenamente Hiit si Tabata si am dobandit informatii generale despre nutritie.

Miriam Ruxandra
Crupier / Casino London

Am apelat la un antrenor personal online in momentul care am decis sa am un stil de viata sanatos si activ. Cu ajutorul lui am depasit problemele cu somnul, am reusit sa mi gestionez timpul liber si am practicat programele de antrenament online toate au venit la pachet cu un manual despre educatia nutritionala si cu idei noi despre retete.

Andra Roxana
IT / Corporate solutions

Dupa un program incarcat la birou cautam un loc unde sa acord timp pentru miscare si socializare.La clasele de fitness se desfasoara antrenamente de grup care ma ajuta sa obtin activitatea fizica dorita si se poarta discutii despre obiceiuri nesanatoase si adoptarea unui stil de viata sanatos.Asadar intr-un singur loc am reusit sa obtin program de fitness,relaxare socializare si distractie.