antrenamente online acasa programe de fitness la distanta exercitii online
ANTRENAMENTE 24 martie 2020

Probabil ca v-a trecut de multe ori prin minte intrebarea “Cum sa ma antrenez acasa?” insa nu aveti stabilit un plan de exerciții de fitness si nici nu posedati cunostintele unui antrenor personal ce a urmat un curs de fitness. 

Conceptul de online coaching presupune activitate sportiva in cadrul antrenamentelor de fitness la distanta. Antrenorii de fitness au cunostintele necesare pentru a crea antrenamente de fitness acasa, nu doar in sala de fitness.

Fitness-ul a depasit perioada exercitiilor clasice, iar in prezent este conceput din antrenamente functionale si din exercitii fizice specifice scopului pe care clienții vor să il atingă. De aceea antrenamentele de fitness acasă sau antrenamentele de fitness in aer liber pot include exercitii ce se execută fara aparatele de fitness(ex.bicicleta de fitness) ci doar cu greutatea propriului corp sau cu diferite instrumente portabile (ex. Gantere Dechatlon, benzi elastice sport, saltea, coardă, etc).

Asa numitele home workout program sau daily workout inlocuiesc antrenamentele la sala, acele gymworkout plans programs.

Acesta fiind noul trend in materie de sport, clientii trebuie să stie ca antrenamentele personale online acasa sau in aer liber sunt la fel de eficiente ca antrenamentele la sala, antrenamentele de aerobic, antrenamentele de crossfit, antrenamentele de gimnastica sau cele de culturism.

Un home workout program se realizeaza dupa ce antrenorul de fitness a stabilit in prealabil cu clientul obiectivele, i-a cunoscut istoricul medical și modul in care acesta mananca.

Astfel ca, in functie de particularitale si obiectivele clientului, programele personale de fitness pun accentul pe exercițiile de slăbit, exercițiile pentru fese, exerciții pentru umeri, exerciții pentru piept, etc.

Programele de antrenamente online se desfasoara sub forma antrenamentelor online video insotite de pdf-uri cu exercitiile de fitness explicate sau in cadrul contactului prin mijloace de comunicare directa (ex.apel video pe skype, whatsapp, etc).

Te vei antrena in intimitatea casei tale, fara a fi nevoie sa iti faci abonament la sala, să platesti un antrenor personal pentru a primi un program de antrenament la sala.

De asemenea este bine sa stiti faptul că antrenorii personali va pot ajuta si cu sfaturi despre nutritie, va pot indica daca este necesar sa consumati suplimente pentru sport (aminoacizi, proteine, etc)

Rezultatul? Mai mult timp liber petrecut in familie, mai putini bani cheltuiti pe salile de sport din București sau pe antrenori personali din București și exact aceleasi rezultate ca cele obtinute dupa urmarea unui program de antrenament la sala.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.