exercitii-de-slabit-pentru-acasa
ANTRENAMENTE 30 martie 2020

Desi sustinem ideea de a merge la sala de fitness si a te antrena de cel putin 3 ori pe saptamana suntem constienti ca anumite persoane nu pot ajunge in salile de fitness din Bucuresti din diferite motive intemeiate.

Fie ca sunt nevoite sa stea acasa cu copii sau lucreaza foarte mult si dupa programul de munca sunt epuizate, motivele care te impiedica sa ajungi in sala de fitness sunt multiple.

Asa ca daca nu te poti duce la sala de fitness lasa antrenamentele de fitness sa vina la tine acasa. Nu mai este imposibil sa ai un corp antrenat si de invidiat chiar daca nu poti ajunge intr-o sala de sport. Programele de antrenamente online acasa sunt la fel de eficiente ca cele din salile de fitness.

In prezent mediul online ne ajuta sa pastram o legatura stransa cu clientii nostri pe care ii antrenam acasa. In unele cazuri cei care urmeaza un program de antrenament de fitness acasa inregistreaza rezultate chiar mai rapide si mai bune decat cei care vin la sala de fitness. Asta datorita faptului ca respecta orarele de antrenament, nu apar evenimente externe care sa le schimbe planurile si se bucura de confortul psihic si fizic de a se antrena in intimitatea locuintei.

Antrenamentele cu greutatea propriului corp sau cu diferite instrumente de fitness sunt mai eficiente ca exercitiile izolate la aparatele de fitness pentru ca lucreaza in acelasi timp mai multe grupe musculare.

Prin antrenamentele de fitness online acasa slabesti rapid, iti tonifiezi musculatura si iti imbunatatesti postura.

Nu trebuie sa te ingrijorezi ca vei ramane in pana de idei pentru exercitiile de fitness deoarece programele online de antrenament concepute de antrenorul personal sunt printre cele mai inovatoare si sunt testate de-a lungul timpului in salile de sport.

Chiar daca este incepator in privinta fitnessului sau esti avansat, antrenamentele de fitness online acasa se pot personaliza in functie de particularitatile fiecarei persoane si de obiectivele sale. Vei ramane motivat atunci cand instructorul de fitness iti va prezenta progresele, cand vei observa ca ai mai multa energie si toata lumea iti admira infatisarea corporala. Sa nu mai spunem ca vei economisii bani si timp pentru hobby-urile tale.

Daca iti doresti sa te antrenezi departe de privirile curiosilor, dar sa beneficiezi de atentia antrenorului personal programele online de fitness pentru acasa create de noi sunt solutia. Iti promitem ca vei fi uimit de rezultate!

1 Comments

  1. by Gabriela Bucos 14 februarie 2022 20:53

    Bună seara. Ma numesc Gabriela , am 23 de ani și 2 băieți frumoși. Doresc sa slăbesc căci am rămas cu burta și 86 de kg în ghiozdan … mulțumesc de ajutor .

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.