Antrenamente online programe fitness acasa
ANTRENAMENTE 28 martie 2020

Te incanta ideea de a face antrenamente de fitness cu antrenorul tau preferat oriunde te-ai afla?

Platformele online cu antrenamente de fitness iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de antrenamente profesionale de fitness de la instructorii preferati de fitness chiar daca acestia se afla in alt oras sau tara.

Antrenamentele de fitness online plasate clientilor prin platforme de fitness online sunt din ce in ce mai preferate de clientii care vor sa petreaca mai mult timp acasa, vor sa evite traficul si nu vor sa fie conditionati de timp sau de statiu.

Platformele online de fitness iti aduc antrenorul preferat in confortul casei tale, iti asigura mijloacele de comuncare directa si te ajuta sa urmezi programe de fitness intr-un ambient cat mai confortabil si lejer.

Fiind usor de utilizat, clienti au nevoie doar de un laptop si de instrumentele de fitness necesare practicarii antrenamentului de fitness.

Gandeste-te ca nu iti vei mai intrerupe programul de fitness atunci cand esti plecat in delegatii, cand trebuie sa stai acasa cu copii si vei economisii banii platiti pentru abonamentele la salile de fitness si pentru echipamentele de fitness achizitionate.

Initial platformele online de antrenamente acasa erau accesate de proaspetele mamici care depindeau de programul copilului dar voiau sa revina si la formele de dinainte de sarcina. In prezent publicul tinta pentru antrenamentele online s-a extins deoarece tot mai multe persoane isi petrec foarte mult timp la locul de munca si foarte putin acasa.

Siteul nostru dispune de o platforma digitalizata de antrenamente online care se executa in confortul casei tale. Este usor de accesat, antrenamentele de fitness sunt prezentate in format de antrenamente de fitness video si Pdf. Clientii care achizitioneaza pachetele de antrenamente online acceseaza prin intermediul platformei intregul pachet de antrenament format din antrenamentele video si dietele personalizate. Platforma online de antrenamente iti ofera posibilitatea de a-ti monitoriza evolutiile fizice, iti ofera informatiile necesare executarii exercitiilor de fitness si iti asigura mijloace de comunicare directa cu antrenorul de fitness.

La finalul unui program de antrenament online vei putea sa vezi cat ai slabit, cum ai evoluat, la ce nivel te afli si iti poti monitoriza progresele.

La fel ca in cazul platformelor de learning, unde persoanele parcurg module de invatamant prin texte scrise si videoclipuri cu lectii inregistrate, cam acelasi lucru se intampla si in cadrul platformelor online de antrenamente.

Sunt doua modalitati de antrenamente online in prezent.Primele sunt cele in care clientii achizitioneaza programele de antrenament prin intermediul platformei online unde acestia gasesc video-uri si documente scrise cu programele de antrenament personalizate. Celelalte platforme online iti realizeaza conexiunea directa cu antrenorul de fitness si te antrezi cu acesta in timp real prin intermediul video streamingului. In cea de a doua varianta de antrenament antrenorul de fitness te poate antrena individual cam-to-cam, executa exercitiile de fitness odata cu tine, te urmaresc in timp ce faci exercitiile si te corecteaza si este asemanator antrenamentului live din sala de fitness. O alta modalitate de fitness video streaming online este atunci cand antrenorul de fitness intra live prin platforma la care ai acces si sustin antrenamentele online. In modalitatea aceasta antrenorul de fitness poate sustine antrenamente cu sute de persoane in acelasi timp. Aceasta prezinta avantajul ca este mai ieftina insa nu presupune o personalizare atat de mare a antrenamentelor.

Indiferent ce program de antrenament online consideri ca ti se potriveste, fiecare dintre acestea are beneficii si in mod sigur toate sunt la fel de eficiente ca antrenamentele din salile de sport. Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne transmiti ce obiective si nevoi ai si noi te vom indruma catre modalitatea de antrenamente online care ti se potriveste mai mult.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.