dieta-vegane
CUM SA SLABESC? 28 martie 2020

Dacă iti doresti sa iti ajuti organele in procesul de detoxifiere, urmarea unei “DIETE DE DETOX” este cea mai buna varianta.

Specialistii au demonstrat beneficiile acestor cure, care trebuie tinute de 2-3 ori pe an, pentru a nu crea dezechilibră ale corpului.

Dietele de detoxifiere te ajută sa scapi de grăsimea subcutanata care este foarte greu de dat jos, diminuand astfel grăsimile acumulate excesiv in corp. Sunt perfecte de urmat îndeosebi dupa perioadele anului in care personale consuma alimente excesiv (Craciun, Paste), cand se consuma indeosebi alimente din carne.

Poate fi chiar si un punct de plecare in alegerea mentinerii unui stil de viata sanatos, in cazul in care ati ales sa va schimbati stilul de alimentatie prin metode naturale.

Noi recomandam dieta de detox pe culori, care se afla in exclusivitate la vanzare de catre nutritionista noastra. Este formata din 5 zile de dieta de detoxifiere, iar in fiecare zi veti consuma alimente de o anumita culoare. Spre exemplu prima zi este ziua rosie si este pentru imbunatatirea sanatatii articulatiei si a memoriei. Este cunoscut faptul ca alimentele (indeosebi fructele si legumele) cu un pigment rosu natural, contin licopen, un antioxidant puternic anticancerigen. Acest caroteind va determina corpul sa producă vitamina A, si este dovedit stintific faptul ca reduce cancerul, indeosebi cel de prostata. Un alt beneficiu al alimentelor rosii este protejarea corpului de atacurile de cord. In aceasta zi se vor consuma alimente si preparate foarte putin procesate sau chiar neprocesate de culoare rosie, de exemplu rosiile, zmeura, pepenele rosu, capsunile, sfecla, cireşele, etc.

Dieta noastra de detox este construita astfel incat sa iti regenereze celulele corpului, sa iti redobandeasca sanatatea organelor, este un prim pas in inceperea unei diete de slabit durabile si eficiente si te ajuta sa reduci impactul stresului si poluarii asupra corpului.

Vei observa ca in primele 2 zile iti va fi putin greu sa te adaptezi acestui stil de viata, dar in urmatoarele zile vei capata un tonus muscular si spiritual fantastic, iti vei recapata energia si starea de bine de la prima ora a diminetii, iar acestea se vor mentine pe tot parcursul zilei. Somnul va fi mai odihnitor si iti vei regla problemele cu odihna si lipsa de energie atunci cand suna alarma desteptatoare.

Pentru ati fi usor sa iti achizitionezi alimentele dietei, la inceputul acesteia iti oferim indicatii de magazine si marci de alimente pe care nutritionista noastra le recomanda. De asemenea dieta include si o detaliere separata a alimentelor necesare, prezentata sub forma unei liste de cumparaturi.

Daca nu te-am convins, iti prezentam inca o data beneficiile acestei diete:

 1. Reduce zahărul din sânge
 2. Scoate toxinele din corp, datorate medicamentelor administrate de-a lungul vieţii, al poluarii, alimentelor nesănătoase şi al prafului,
 3. Regenerează ficatul şi celelalte organe.
 4. Reface flora intestinală
 5. Reduce nivelul de stres şi oboseală.
 6. Reduce nivelul colesterolui
 7. Te scapă de hipertensiune
 8. Îmbunătăţeste activitatea sportivă şi fizică
 9. Îmbunătăţeşte activitatea creierului şi a inimii.
 10. Reîntinereşte pielea
 11. Îţi scade vârsta biologică cu cel puţin 5 ani.
 12. Reechilibrează carenţele de vitamine şi minerale din corp.
 13. Reduce celulita, vasele de sânge sparte, durerile articulare şi eventualele exeme de pe corp.
 14. Îmbunătăţeşte somnul
 15. Este recomandat tuturor persoanelor de toate vârstele, îndeosebi celor peste 30 de ani, sau cu probleme de greutate, ori diverse afecţiuni ale organelor (ficat, inimă, etc.)
 16. Ne ajută să depăşim perioadele de excese alimentare.
 17. Este ideal pentru refacerea colonului şi a pancreasului.

-este indicat să fie ţinut cel puţin o data pe an, şi ideal de 3 ori pe an

-trebuie respectat în totalitate, nu se pot introduce alte alimente sau scoate ceva din aceste alimente. Eventual dacă nu îţi place un anumit aliment deloc, poate fi înlocuit, la cerere, cu unul care are aceleaşi proprietăţi nutriţionale.

-este considerat asemenea unei reinstalări a unui nou soft la calculator.

-nu există niciun efect secundar nebenefic.

-doar în prima zi te vei trezi mai obosit, deoarece începe procesul de detoxifiere.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.