STIL DE VIATA 24 mai 2020

Mulți dintre clienții care vin să îmi ceara ajutor îmi spun că au acumulat kg în plus deși nu mananca foarte mult. Nu inteleg cum uneori chiar “chiar peste noapte” au ajuns sa aiba o greutate cu mult peste cea dorita.

Adesea oamenii fac excese alimentare si apoi din dorinta de a slabi si pentru ca se simt vinovati se infometeaza se pedepsesc si nu mai respecta mesele principale.

Masa de dimineata, micul dejun este in general nerespectat de catre oameni. Unii deoarece spun ca nu le este foame dimineata, altii pentru ca au alte obiceiuri de dimineata (in general nesanatoase, cum este bautul de cafea si fumatul) sau altii chiar il iau insa intr-un mod superficial si periculos pentru sanatatea lor (de exemplu mananca de la patiserii, covrigi, merdelene, etc).

Este foarte important, atat pentru sanatate cat si pentru mentinerea unei greutati echilibrate sa nu ratam micul dejun. Dimineata corpul are nevoie de o multime de nutritenti pe care i-a consumat pe timpul noptii pentru a face fata unei noi zile. Mancatul de dimineata, in mod sanatos si adecvat te ajuta sa ai energie pe intreaga zi, sa nu faci excese alimentare seara si sa te mentii sanatos.

Antrenorul personal de fitness si nutritionistul te poate ajuta sa reglezi problema mancatului de dimineata. Iti vom crea variante de mic dejun simple si sanatoase pentru ati regla orarul alimentatiei si pentru a respecta mese principale. Cu ajutorul unui program de antrenamente personalizat si al unei diete ce este pregatita special pentru tine vei avea un stil de viata sanatos.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.