antrenor personal online
TOTUL DESPRE FITNESS 9 aprilie 2020

Esti hotarat sa incluzi activitatile de fitness in rutina ta saptamanala insa nu esti un cunoscator in fitness. In aceasta situatie ai nevoie de un antrenor personal care sa te ajute in activitatile sportive, sa te inveti cum si ce exercitii de fitness sa practici dar si pentru ati monitoriza obiectivele.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti alegi modalitatea de antrenament. Ai cateva variante la dispozitie, poti alege sa te antrenezi in sala de fitness dupa un program de antrenament de fitness realizat de un profesionist, te poti antrena in intimitatea casei tale prin programele de antrenamente online si poti participa la clase de fitness. Fiecare dintre aceste modalitati prezinta avantaje insa trebuie sa vezi exact ce este mai potrivit pentru nevoile tale. Iti vom prezenta pe scurt fiecare modalitate de antrenament.

Antrenamentele personale la sala cu instructorul de fitness presupun, in general, o consultare initiala, in care vei transmite dorintele tale, programul la care esti disponibil sa te prezinti la sala, si informatiile personale cu privire la alimentatie si istoric medical. Dupa toate acestea antrenorul personal iti va stabili un program de fitness personalizat si vei incepe sa practici antrenamentele sub supravegherea atenta a acestuia. Beneficiile acestei modalitati de antrenament sunt faptul ca vei avea un contact direct cu antrenorul de fitness care te va invata sa executi corect exercitiile si iti va monitoriza progresele.

Cea de-a doua varianta este cea a antrenamentului de fitness online. Acestea presupun o consultare online a dorintelor si informatiilor personale si alegerea unui program de antrenament personalizat. In urma achizitionarii acestui pachet de fitness vei beneficia de antrenamente online in forma video, pe care le poti proiecta pe laptop, tv sau telefon si poti lucra concomitent cu acestea. Pachetele vin si cu informatii scrise despre fitness si exercitii. In general aceste pachete contin si programe de dieta adaptate tipului de antrenament ales. Avantajele unui astfel de pachet sunt faptul ca vei economisi timp si bani, nemafiind nevoie sa platesti abonamentul de fitness sau sa iti achizitionezi haine speciale de fitness.

Ultima forma de antrenament este cea de clase de fitness. Acestea sunt mai generale si se desfasoara intotdeauna cu mai multi participanti. Desi nu sunt atat de personalizate poti alege antrenorii de fitness care practica antrenamentele de grup, o modalitate noua de antrenamente ce imbina principiile antrenamentelor personale cu cele ale claselor de grup. Avantajele acestei modalitati sunt faptul ca te vei antrena alaturi de mai multe persoane, astfel ca posibilitatea de socializare si entertaiment sunt mai mari.

Vei gasi pe siteul nostru toate tipurile de antrenament prezentate mai sus. Echipa noastra este formata dintr-un antrenor de fitness cu experienta si rezultate care practica antrenamentele face-to-face, antrenamente de grup intr-un concept nou de antrenament in Romania, conceptul BeFit și este specializat de cativa ani pe antrenamentele de fitness la distanta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.