ANTRENAMENTE 17 mai 2020

Cu toți am observat ce bine ne simțim atunci când facem mișcare în aer liber, în natură, însă nu toți cunoaștem motivele acestei stări de bine.

În această perioadă ne-am dorit să putem ieși în aer liber, să ne reconectăm cu natura. Noi recomandăm clienților noștrii pe timpul verii să practice antrenamentele în aer liber în detrimentul celor din sala de fitness.

Beneficiile unui antrenament în aer liber, unui antrenament în parc sunt multiple:

1.producție crescută de endorfină, mișcare în aer liber putând înlocui cu succes medicamentele anti-stres;

2.Primești doza necesară de vitamina D, astfel vei avea un sistem imunitar mai bun și oase mai puternice;

3.Economișești banii pe care îi plateai pentru abonamentele de fitness la sălile de sport.Dacă te-am convins să faci mișcare în aer liber de cel puțin 3 ori pe săptămână, te poți alătura echipei noastre de clienți fericiți!

Miscarea zilnica poate fi o provocare, dar antrenamentele de fitness pot fi o oportunitate de socializare te ajuta sa te simti fericit, iti imbunatatesc starea de sanatate si te ajuta sa economisesti bani. Corpul și mintea ta se vor bucura de decizia de a renunta la o seara pe canapea in fata televizorului și de a-ți începe dimineața altfel!

Alege un antrenor de fitness personal care să îți creeze un program de antrenament de fitness în aer liber și vei fi uimit de beneficiile acestui tip de antrenament.

Îți recomandăm să încerci o dietă echilibrată, un mic dejun bazat pe fructe și legume proaspete și să te antrenezi în aer liber, cel puțin în weekend (pentru început)!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.