antrenor personal fitness online bucuresti programe personalizate
TOTUL DESPRE FITNESS 16 martie 2020

V-ați aflat în situația în care ați dorit să vă antrenați dar și să petreceți mai mult timp alături de cei dragi?

Ați renunțat adesea să mergeți la sala de fitness, deoarece aveți programul foarte încărcat iar cei dragi vă reproșează că nu prea stați pe acasă?

Sunteți mai de grabă genul care preferă să se antreneze în aer liber sau fără persoane necunoscute prin preajmă?

Vi se pare mai comod să vă antrenați în propriul cămin dar nu știti de unde să începeți, ce exerciții vi se potrivesc și cum trebuie executate de acasă?

Răspunsul la toate aceste întrebări este format din două cuvinte, și anume: ANTRENAMENTELE ONLINE.

Ați auzit de conceptul de online coaching, însă nu știți exact ce presupune acesta.

Ei bine, antrenamentele online sunt antrenamentele de fitness realizate la distanță. Această formă de antrenamente se potrivește perfect ritmului de viață alert pe care majoritatea îl avem. Unește dorința de a avea un corp sănătos și antrenat cu nevoia de a petrece mai mult timp acasă sau în aer liber.

Nefiind nevoie să fii prezent într-un anumit loc, la un anumit timp, antrenamentele de fitness, în forma online se pot executa, în general, de oriunde și oricând. Având aceste beneficii în pachet, antrenamentele online au câștigat în ultima perioadă un număr tot mai mare de adepți care îl practică săptămânal, indiferent că sunt în vacanțe sau acasă cu familia și indiferent de ora la care doresc să se antreneze.

Mai exact antrenamentele online pot fi executate sub supravegherea directă a antrenorului de fitness, în cadrul diferitelor siteuri de comunicare (cum ar fi skipe, whatsapp-video call, etc), metodă care presupune că antrenorul de fitness îi comunică clientului, în timp real, exercițiile pe care trebuie să le execute și îl monitorizează asemenea antrenamentului live. Această metodă este eficientă, deoarece antrenorul de fitness observă în timp real cum execută exercițiile indicate clientul, oferă indicații și controlează corectitudinea exercițiilor. Clientul are beneficii multiple, în acestă metodă de antrenament, și anume: economisește timpul pe care îl petrecea în drum spre sală, economisește plata abonamentului sălii, beneficiază de aceleași servicii, de la antrenorul de fitness, pe care le-ar fi avut și în cadrul antrenamentelor live, își poate atinge obiectivele la fel ca atunci când și-ar fi dedicat timp să mergă la sală.

Cea de-a doua metodă este antrenamentul după un program realizat în prealabil. Mai exact aceasta presupune faptul că clientul comunică într-o ședință prealabilă antrenorului de fitness obiectivele pe care dorește să le atingă, informațiile personale, cu privire la greutatea, înălțimea și măsurătorile sale, precum și informații cu privire la antrenamentul pe care dorește să îl practice (antrenament în sala de sport, în aer liber, antrenament complementar la un sport pe care îl practică, etc). Această metodă presupune o libertate mai mare pentru client, în sensul în care acesta poate alege timpul și locul în care își execută programul de antrenament. Antrenorul de fitness, chiar dacă nu monitorizează în mod direct exercițiile, acestea sunt întocmite detaliat în cadrul unui program de fitness pe care îl transmite clientului. Programul conține explicate exercițiile, dar și modalitățile de executare și poate conține și video-uri privind exercițiile ce trebuie executate. În această formă de antrenament, antrenorul de fitness comunică în mod direct cu clientul, la diferite perioade de timp, pentru a înregistra progresele, pentru a comunica programele de antrenament pentru viitoarele perioade de timp, pentru a discuta dificultățile întâmpinate de client pe parcursul antrenamentelor, ș.a.m.d.

Fie că alegi prima variantă sau a doua, vei obține rezultele dorite, la fel ca în cadrul unor antrenamente live în sala de sport. Nu vei mai putea folosi drept scuză lipsa timpului și familia va fi încântată că vei petrece mai mult timp acasă. Așa că nu îți fie teamă să achiziționezi programele online de fitness, întrucât acestea sunt realizate de profesioniști, personalizate nevoilor tale și prezintă o multitudine de beneficii pentru client. Fă un pas mai departe către un stil de viață sănătos.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.